Product

Meer tonen Minder tonen

Materiaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Plexiglas platen piramide

Plexiglas plaat met een piramide (wave) structuur. Uniek materiaal was erg mooi is als verlichting in (systeem)plafonds. Licht van gewicht en slagvast.

  • Plexiglas plaat met piramidestructuur
  • UV- en weerbestendig
  • Onderhoudsarm, gaat lang mee
Plexiglas piramide structuur helder 3 mm

Plexiglas piramide helder 3 mm

 68,00 per m2

Incl. BTW:  82,28 per m2

piramide structuur 3 mm helder plexiglas

Kenmerken van plexiglas plaat piramide

Plexiglas platen met een piramidestructuur zijn erg populair, en wij snappen waarom! Het stevige acrylglas is UV-bestendig, hierdoor wordt voorkomen dat het materiaal na verloop van tijd vergeelt. Plexiglas piramide is hét perfecte alternatief van glas. Waar glas kapot kan spatten in duizenden scherven, hoeft u zich hier bij plexiglas geen zorgen over te maken. Er kan hooguit een scheur of ster in de plexiglas plaat met piramidestructuur ontstaan, maar het zal nooit kapot spatten. Daarnaast is de plexiglas piramide plaat goedkoper én lichter van gewicht van gewoon glas. Door het lichte gewicht van dit materiaal wordt het vervoeren en het monteren een stuk gemakkelijker.

Plaat plexiglas piramide op maat bestellen

Bij Plexiglas.nl bestelt u acrylaat in piramide structuur in 3 mm. In dit product zit een calculator verwerkt waarin u de gewenste afmeting kunt invullen. Vervolgens ziet u meteen de prijs en het gewicht van uw maatwerk.

Bewerkingen plaat plexiglas met piramidestructuur

Naast dat wij uw plexiglas plaat met piramidestructuur volledig voor u op maat kunnen maken, zijn er ook een aantal andere bewerkingen die wij voor u uit kunnen voeren. Denk bijvoorbeeld aan plexiglas platen piramide boren, plexiglas platen piramide zagen, plexiglas platen piramide frezen en plexiglas platen piramide graveren. Heeft u interesse in één van deze bewerkingen? Vraag dan een offerte aan of neem contact op met onze klantenservice.

Toepassingen met acryl piramide structuur plaat

Onze plexiglas platen met piramidestructuur zijn erg mooi in combinatie met licht. Hierdoor zien we dat veel van onze klanten de plexiglas piramideplaten gebruiken voor verlichting. Ze maken hier bijvoorbeeld een lamp van. In de interieurbouw zien we ook vaak het plexiglas met piramidestructuur terug, bijvoorbeeld als meubelbekleding of verwerkt in systeemplafonds.

piramide structuur 3 mm helder plexiglas

Piramidestructuur plexiglas plaat 3 mm

Wij hebben momenteel één dikte plexiglas in piramidestructuur. Dit is de plexiglas plaat piramide 3 mm. Wellicht breidt dit assortiment in de toekomst nog uit.

Uitzetten plexiglas plaat piramide

Er is een mogelijkheid dat een plexiglas plaat in piramidestructuur bij veranderende temperaturen uitzet of krimpt. Ook al gaat dit maar om een paar mm, het is wel belangrijk om hier rekening mee te houden, bijvoorbeeld als u de plexiglas plaat piramide in een frame of sponning wilt verwerken. Bij een plexiglas piramide plaat gaat dit om 0,07 mm per meter per graad.