Product

Meer tonen Minder tonen

Materiaal

Meer tonen Minder tonen

Kleur

Meer tonen Minder tonen

Dikte

Meer tonen Minder tonen

Afmeting

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Marleen klantenservice medewerker 2

Wilt u kunststof platen kopen? Neem gerust contact op bij vragen!

Wij nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Plexiglas platen wit

Wit plexiglas bestelt u GRATIS op maat bij Plexiglas.nl. Weinig lichtdoorlaat en geschikt voor vele verschillende toepassingen. De witte plexiglas platen zijn verkrijgbaar in een dikte van 3 t/m 10 mm. PLEXIGLAS® wit 3 t/m 8 mm is gerecycled!

  • Wit plexiglas volledig op maat
  • Lichtdoorlaat van circa 4%
  • Diktes 3 t/m 10 mm
plexiglas wit 3 mm

PLEXIGLAS® wit 3 mm

 39,00 per m2

Incl. BTW:  47,19 per m2

plexiglas wit 4 mm

PLEXIGLAS® wit 4 mm

 52,00 per m2

Incl. BTW:  62,92 per m2

-20%plexiglas wit 5 mm

PLEXIGLAS® wit 5 mm

 60,80 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 91,96.Current price is: € 73,57. per m2

Plexiglas wit 6 mm

PLEXIGLAS® wit 6 mm

 91,00 per m2

Incl. BTW:  110,11 per m2

plexiglas wit 8 mm

PLEXIGLAS® wit 8 mm

 119,00 per m2

Incl. BTW:  143,99 per m2

-20%plexiglas wit

Plexiglas wit 10 mm

 124,00 per m2

Incl. BTW: Original price was: € 187,55.Current price is: € 150,04. per m2

Wit plexiglas lamp klant foto project

Eigenschappen van plexiglas platen wit

Ons gekleurd plexiglas in de kleur wit is zo’n 25 keer sterker dan glas, maar ook lichter in gewicht. Wit plexiglas laat bijna geen licht door. De lichtdoorlaat van wit plexiglas verschilt per dikte: hoe dikker de plaat hoe minder het percentage lichtdoorlaat. De gemiddelde lichtdoorlaat van de witte plexiglas platen is 4%. Doordat beide zijden van ons plexiglas zijn voorzien van een UV-beschermlaag hoeft u zich geen zorgen te maken dat de witte plexiglas plaat vergeelt.

U kunt bij ons uw witte plexiglas op maat bestellen. Klik in het overzicht van alle witte plexiglas platen op de dikte die u nodig heeft, en vul vervolgens in de calculator de gewenste afmeting in. U kunt dan gelijk de prijs van het witte plexiglas op maat zien. U betaalt geen extra zaagkosten, en krijgt precies wat u nodig heeft.

Bewerken wit plexiglas

U kunt bij ons wit plexiglas met bewerkingen bestellen. Er zijn een aantal bewerkingen die wij goed voor u kunnen uitvoeren, denk bijvoorbeeld aan wit plexiglas zagen, wit plexiglas boren, wit plexiglas frezen en wit plexiglas graveren. Wilt u meer informatie over de bewerkingen die wij kunnen uitvoeren met wit plexiglas? Neem dan contact op met onze klantenservice, of vraag een offerte aan.

Mogelijkheden met witte plexiglas platen

Onze witte kunststof platen van plexiglas laten weinig licht door. Dit maakt wit plexiglas enorm geschikt om te verwerken in meubilair. U kunt het bijvoorbeeld verwerken in een kast, tv-meubel, plexiglas keuken of tussendeur. Ook is wit plexiglas ideaal om te bedrukken of bestikkeren, bijvoorbeeld met het logo van uw eigen onderneming. Daarnaast is wit plexiglas ook goed te gebruiken voor bewegwijzering of als naambordje. Zoekt u toch een ander wit materiaal? Vind dan hier de juiste witte plaat.

Plexiglas Wit 2 mm

Witte plexiglas platen 2 mm tot 10 mm

Wij hebben verschillende diktes wit plexiglas in ons assortiment. Bij ons kunt u plexiglas platen wit 3 mm, plexiglas platen wit 4 mm, plexiglas platen wit 5 mm, plexiglas platen wit 6 mm, plexiglas platen wit 8 mm en plexiglas platen wit 10 mm volledig op maat bestellen.

Wij zijn voortdurend bezig om ons assortiment aan te vullen. Zo komen er binnenkort weer diverse kleuren bij, waaronder rood plexiglas.

Uitzetten plexiglas plaat wit

Er is een mogelijkheid dat een witte kunststof plaat bij verschillende temperaturen kunnen uitzetten of krimpen. Ook al gaat dit maar om een paar mm, het is wel belangrijk om hier rekening mee te houden, bijvoorbeeld als u het witte plexiglas in een frame of sponning wilt verwerken. Bij wit plexiglas gaat dit om 0,07 mm per meter per graad.