Hulp nodig?

IMG_0437

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Polycarbonaat kanaalplaat 10mm

Wij verkopen op dit moment alleen kanaalplaten van 16 mm. In de toekomst zullen we ook kanaalplaten van 10 mm toevoegen aan ons assortiment.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Een polycarbonaat kanaalplaat van 10mm dik

Bent u op zoek naar een goed materiaal om reclameborden mee te maken? Dan raden wij u van harte aan om eens polycarbonaat kanaalplaat te overwegen. Dit is een sterk materiaal dat goed te bewerken is en dat ook veel voor dit doeleinde wordt gebruikt. We hebben het materiaal op Plexiglas.nl volop op voorraad. We zorgen ervoor dat dit helemaal voor u op maat wordt gemaakt, zodat u hier eenvoudig mee aan de slag kunt. Meer weten hierover? Neem dan gewoon even een kijkje bij de informatie op onze site, of neem even contact met ons op met al uw vragen.

Wij verkopen momenteel alleen polycarbonaat kanaalplaten van 16mm.

Een 10mm polycarbonaat kanaalplaat kopen

Bij Plexiglas.nl hebben we alles op het gebied van plexiglas, maar ook vergelijkbare materialen. Polycarbonaat hoort hier natuurlijk ook bij. Dit is een glassoort die vele malen sterker is dan echt glas, minder kost en daarbij ook nog eens lichter is. Met andere woorden, een prima materiaal om te gebruiken als u bijvoorbeeld een terrasoverkapping wilt maken. Wij gaan graag eens met u om tafel zitten om de mogelijkheden hiervan door te nemen en samen met u te kijken wat u het mooiste vindt op het gebied van polycarbonaat. Bij ons vindt u de hoogste kwaliteit polycarbonaat kanaalplaat van 10mm.

Meer weten over een 10mm polycarbonaat kanaalplaat?

Indien u meer wilt weten over polycarbonaat kanaalplaat, dan raden wij u aan om hiervoor gewoon even contact met ons op te nemen. Samen met u nemen we alle mogelijkheden die u met dit materiaal heeft door, zodat u er op kunt rekenen dat u straks het juiste polycarbonaat heeft, met de perfecte afmetingen. Wij zorgen ervoor dat het materiaal bij u thuis of op het werk wordt afgeleverd. U kunt er ook voor kiezen om het bij ons op te komen halen, u krijgt dan nog eens 5% korting op de verkoopprijs.