Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

Wat zeggen onze klanten?

Golfplaten

Bekijk dit veelzijdige assortiment aan golfplaten. Gebruik als overkapping, als dakbedekking of voor lichtstraten.

Polycarbonaat golfplaten enkelwandig en driewandig

Kunststof golfplaten materialen

Plexiglas.nl verkoopt golfplaten in uiteenlopende materialen. Bent u op zoek naar enorm slagvaste en weerbestendige golfplaten met UV-bescherming, kies dan voor polycarbonaat golfplaten. Zoekt u glasvezelversterkte golfplaten, dan zijn de polyester golfplaten wellicht wat voor u. Als laatst kunt u kiezen voor PVC golfplaten, welke bekend staan om hun aantrekkelijke prijs en lichtblauwe gloed.

Golfplaten lichtstraat of dakplaten voor schuur

Onze golfplaten worden veelal gebruikt als lichtstraat, overkapping in de tuin, of voor afdakjes. Ook als dakplaten voor een schuur zijn de golfplaten erg handig. De golfplaten vormen ideale dakbedekking. Zowel voor particuliere klanten als zakelijke klanten nemen golfplaten af. De golfplaten zijn zeer geschikt op boerderijen, maar ook voor bijvoorbeeld fietsenstallingen op scholen of bij bedrijven. Omdat ze eenvoudig te monteren zijn kan vrijwel iedereen met dit product iets moois bouwen!

Lichtdoorlatende dakplaten

Al onze golfplaten hebben een behoorlijke lichtdoorlaat. Hierdoor heeft u een behoorlijke goede lichtopbrengst onder uw afdak of overkapping. De polycarbonaat golfplaten hebben een lichtopbrengst van 80 tot 88%. De lichtdoorlaat van polyester golfplaten is 80%, en die van de PVC golfplaat 86%.

Golfplaten zagen

De golfplaten kunnen gezaagd worden. Doe dit met een ijzerzaag of cirkelzaag, zodat het materiaal niet snel zal splijten. Het is bovendien van belang dat u rekening houdt met de scherpte van de golfplaat, zodat u zich niet bezeert. De golfplaten zijn voorzien van een afdichting aan de zijkanten. Houdt er daarom ook rekening mee dat indien u gaat zagen, deze afdichting verloren gaat. Hierdoor is de kans groot dat er wat vuil en viezigheid gaat ophopen. Wij kunnen hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld. Het is van belang dat u dit meeneemt in de keuze om de golfplaten te zagen. In plaats van zagen kunt u er ook voor kiezen om de golfplaten elkaar te laten overlappen. Zo kunt u spelen met de totale breedte van de golfplaten overkapping.