Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Polycarbonaat golfplaten enkelwandig

Deze enkelwandige polycarbonaat golfplaten zijn 1 mm dik, en daardoor licht van gewicht. Het zijn heldere golfplaten met 88% lichtdoorlaat. Vaak gebruikt als afscheiding of als dakbedekking van golfplaten.

Golfplaten voorzien van UV-coating
Enkelwandig, licht van gewicht
Golftype F: 177/51

Polycarbonaat golfplaat helder enkelwandig

Wat zijn enkelwandige polycarbonaat golfplaten?

Polycarbonaat is een uitzonderlijk sterke kunststof, die volgens onderzoek 250x zo sterk als glas is. De polycarbonaat golfplaat is daardoor enorm vandalisme-proof, slagvast en weerbestendig. Omdat deze enkelwandige golfplaten maar 1 mm dik zijn, hebben ze een licht gewicht.

Gebruik van enkelwandige golfplaten van polycarbonaat

Onze enkelwandige golfplaten worden verkocht in de standaard maten 110×122 cm, 110×153 cm, 110×183 cm, 110×214 cm, 110×244 cm, 110×275 cm, 110×305 cm. Het is eventueel mogelijk om een golfplaat op maat te zagen, maar dit gebeurt op eigen risico. Plexiglas.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele tegenvallende resultaten. We raden aan om gebruik te maken van een cirkelzaag of ijzerzaag. Bovendien is het van belang om er rekening mee te houden dat de platen wat scherp kunnen zijn na het zagen. Indien u de kunststof platen liever niet zaagt maar wel een andere breedte dan de door ons verkochte maten nodig heeft, kunt u overwegen om golfplaten deels over elkaar te leggen.