Dikte

Meer tonen Minder tonen

Tint

Meer tonen Minder tonen

Hulp nodig?

Medewerker van de klantenservice

Een kunststof plaat of toebehoren kopen maar toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze klantenservice medewerkers nemen alle tijd voor u!

Wat zeggen onze klanten?

Plexiglas 5mm

Plexiglas van 5mm kopen bij Plexiglas.nl

U bent op zoek naar een leverancier van Plexiglas waar u plexiglas van de hoogste kwaliteit kunt kopen? Dan wijzen wij u graag op onze webshop, te vinden op Plexiglas.nl. Wij zijn namelijk de grootste leverancier van plexiglas in Nederland en helpen u graag verder om precies die soort en maat plexiglas te vinden die u nodig heeft. Wij verkopen plexiglas in verschillende diktes, waar ook plexiglas van 5mm toe behoort. Met plexiglas van 5 mm haalt u plexiglas in huis dat erg stevig is. We hebben het dan over een soort glas die vele malen steviger is dan gewoon glas. Ondanks dat het zo stevig is, is het ook een soort glas die veel lichter is dan gewoon glas.

Plexiglas van 5 millimeter

U bent op zoek naar een plaat plexiglas van 5mm dik? Plexiglas van 5 mm kopen doet u bij Plexiglas.nl. In onze webshop vindt u precies dat plexiglas dat u nodig heeft voor uw doel. Plexiglas is een soort glas die vooral wordt gebruikt als veiligheidsglas. Het is een vorm van glas die bijna niet van echt glas te onderscheiden is, als u hier een variant van hoge kwaliteit voor aanschaft. We raden u dan ook aan om gewoon eens op website te kijken welke soort plexiglas u precies nodig heeft en hoe dik deze moet zijn. Plexiglas van 5mm is een vorm van plexiglas die heel behoorlijk tegen een stootje kan! We hebben overigens ook budget plexiglas 5mm in ons assortiment.

Plexiglas van 5 mm bij Plexiglas.nl

Op onze website vindt u alle informatie die u maar nodig heeft om een juiste keuze te maken op het gebied van plexiglas in alle vormen en maten. We vertellen u graag mee over de verschillende soorten plexiglas die we verkopen. Plexiglas van 5 millimeter is een dik glas waar u zich zeer veilig achter kunt voelen. Plexiglas van 5 mm kopen doet u eenvoudig in onze webshop. Wij zagen het glas zonder extra kosten voor u op het juiste formaat.

Eco-proofHoofdafbeelding voorzetraam met montageclips

Voorzetraam budget

 53,24 per m2

Excl. BTW:  44,00 per m2

Eco-proofPlexiglas helder 5 mm met Röhm logo

PLEXIGLAS® helder 5 mm

 65,34 per m2

Excl. BTW:  54,00 per m2

plexiglas opaal

Plexiglas opaal 5 mm

 71,39 per m2

Excl. BTW:  59,00 per m2

Eco-proofPlexiglas wit 5 mm met Röhm met logo

PLEXIGLAS® wit 5 mm

 83,49 per m2

Excl. BTW:  69,00 per m2

Eco-proofPlexiglas zwart 5 mm met Röhm logo

PLEXIGLAS® zwart 5 mm

 83,49 per m2

Excl. BTW:  69,00 per m2